Зустріч з координатором Черкаського обласного Центру допомоги учаснакам АТО

11 травня  2016 року в малій залі адмінбудинку Уманської міської ради відбулася зустріч  координаторів Черкаського обласного Центру допомоги учасникам АТО з представниками відділів, управлінь та служб Уманської міської ради та райдержадміністрації, волонтерськими організаціями «Разом», «До перемоги», громадських організацій учасників АТО, з питань надання методичної, інформаційно-роз’яснювальної допомоги  у наданні соціальних гарантій, пільг учасникам антитерористичної операції та їх сім’ям.

Відкрив засідання координатор Черкаського обласного Центру допомоги учасникам АТО Тимошенко Олександр Іванович, який  розповів про досвід роботи на Черкащині щодо надання підтримки учасникам АТО як на державному, так і на місцевому рівнях.

З  інформацією про досвід роботи  в м. Умань  виступила начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Михайлівна Кучер.

Про досвід роботи в Уманському районі доповіла заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Уманської райдержадміністрації  Олена Орестівна Маширова.

Представники громадських організацій учасників АТО внесли пропозиції щодо покращення надання допомоги учасникам АТО та їх сім’ям.

За результатами зустрічі координатор обласного Центру  висловив задоволення, так як місцева влада спільно з уманською громадою проводить належну робота щодо підтримки учасників АТО та їх родин. По закінченню зустрічі гості відвідали Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами  Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, де учасники АТО отримують соціально-реабілітаційні послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *