Вебпортал «Дія.Цифрова громада» допомагає регіональній цифровізації

Платформа «Дія.Цифрова громада» (https://hromada.gov.ua) — це національний вебпортал, призначений для підтримки цифрових лідерів та розвитку цифровізації на місцевому і регіональному рівнях. Вона пропонує базу знань для заступників з цифрової трансформації (CDTO), які відповідають за цифровий розвиток у своїх громадах. Платформа надає рекомендації, нормативно-правові документи та алгоритми для впровадження цифрових інструментів, що сприяє ефективній цифровій трансформації в регіонах.

На порталі є кілька важливих розділів, зокрема база знань, де можна знайти інформацію для цифрових лідерів, цифровий путівник із покроковими інструкціями, а також маркетплейс цифрових рішень для громад. Крім того, представлені метрики для вимірювання рівня цифровізації громад та індекс цифрової трансформації, який дозволяє оцінити поточний стан цифровізації.

З метою запуску цифрових проєктів Мінцифри зібрано всі необхідні додаткові матеріали для цифрових лідерів та лідерок територіальних громад в одному розділі «База знань» (https://hromada.gov.ua/database), що спонукають до цифрового розвитку на місцевому рівні. 

Методичні рекомендації розміщено на вебпорталі «Дія.Цифрова громада» у розділі «Дослідження» та доступності за посиланням https://hromada.gov.ua/research/metodicni-rekomendaciyi-dlya-auditu-vebdostupnosti-vebsaitiv-9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *