Засідання Цетру надання допомоги учасникам АТО

Розпорядженням міського голови  від 20.11.2015 № 111-р утворено Центр допомоги учасникам антитерористичної операції, затверджено його склад та положення про Центр допомоги учасникам антитерористичної операції. Основним завданням Центру є забезпечення взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських та волонтерських організацій, підприємств різних форм власності щодо вирішення питань надання різносторонньої допомоги учасникам АТО.

26 січня 2016 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулося засідання Центру, на якому  були присутні  представники волонтерських організацій,  ГО «Учасників АТО «Булат», голова комісії з питань комунальної власності Панчук В. В.

Відкрила засідання Центру надання дороги учасникам АТО заступник голови Центру допомоги учасників АТО, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, яка ознайомила присутніх з складом Центру, надала інформацію про роботу, яка проводиться  в м. Умань щодо соціального захисту учасників АТО. 

Голова громадської організації «Учасників АТО «Булат» Володимир Лисак надав інформацію про діяльність громадської організації.

Голова комісії з питань комунальної власності Володимир Панчук  проінформував про передачу бази відпочинку «Ставки» в оперативне керування управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради для оздоровлення сімей учасників АТО.

[nggallery id = 187]