Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

3 грудня 2015 року в актовій залі Уманського медичного коледжу відбулось чергове засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я», присвячене Міжнародному дню інвалідів. Вела засідання начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер. Гостями заходу були начальник Уманського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків Тамара Дідух, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ольга Ремез, представник Центру зайнятості, голова ТОВ УТОГ Володимир Духніцький, голова громадських організацій інвалідів «Відродження» Микола Коковський, «Надія на життя» Ольга Бялик, «Довіра» Лідія Волошина, «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський.

З теплими словами виступила начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, яка привітала учасників заходу та вручила ветеранам відзнаки Президента України – медалі «70 років визволення України від німецьких загарбників» і подарунки.

Активістам міської організації «Організація ветеранів міста» вручили грамоти управління праці та соціального захисту населення та матеріальну допомогу.

Грамоту управління та подарунок з нагоди ювілею вручено члену ансамблю «Катюша» Зої Білецькій.

Подяками управління праці та соціального захисту населення нагороджено голів та активістів громадських організацій інвалідів.

Від імені інвалідів міста виступив голова ТОВ інвалідів «Відродження» Микола Коковський. 

Ольга Ремез вручила грамоти відділу з питань фізичної культури та спорту і подарунки кращим спортсменам з інвалідністю.

Кращі рукодільниці – учасники виставки народно-прикладного мистецтва також були нагороджені грамотами та отримали подарунки.

По закінченню заходу з концертним вітанням виступили ветерани ансамблю „Калинонька”.

[nggallery id = 167]