Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

23 жовтня 2015 року в кінотеатрі „Комсомолець” відбулось чергове засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників за участю в.о. міського голови, секретаря міської ради Олександра Цебрія,  начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, заступника начальника управління Пенсійного фонду України в м. Умані та Уманському районі Оксани Лук’янової, директора КП „Уманьтеплокомуненерго” Юрія Гуртовенка.

Зі теплими словами виступив в.о. міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій, який привітав учасників заходу з Днем визволення України від фашистських загарбників та  побажав всім міцного здоров’я і мирного неба.

Галина Кучер також привітала всіх гостей в залі, а також спільно з головою міської ради ветеранів Олександром Безсмертним вручили державні нагороди ветеранам.

Кожен керівник служби міста, присутній на заході, виступив з нововведеннями та роз’ясненнями щодо пріоритетних питань, які стосуються мешканців територіальної громади м. Умань. Під час проведення зустрічі пенсіонери отримали вичерпні відповіді на усні та письмові запитання.

         По закінченню заходу з концертним вітанням виступили ветерани ансамблю „Катюша”

[nggallery id = 150]