Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

1 жовтня 2015 року в кінотеатрі „Комсомолець” відбулось чергове засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я», приурочене Міжнародному Дню людей похилого віку – дню ветерана за участю в.о. міського голови секретаря міської ради Олександра Цебрія,  начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, начальника управління Пенсійного фонду України в м. Умані та Уманському районі Оксана Лук’янова, голови ради ветеранів Олександр Безсмертний, голови міського осередку Всеукраїнської громадської організації „Захист дітей війни” Лідії Радушиної та представників 5-ти клубів ветеранів.

Зі словами привітання виступив в.о. міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій, який привітав учасників заходу з Днем ветерана та  побажав всім міцного здоров’я і мирного неба.

Галина Кучер також привітала всіх гостей в залі, вручила ветеранам медалі „70 років визволення України від фашистських загарбників” та вітальні  грамоти ювілярам.

Запашним короваєм, подарунками та квітами привітали золоту пари Балюків Лідію Іванівну та Василя Володимирович з  50-ти річчям подружнього життя.

Галина Кучер відзначила переможців шахово-шашкового турніру ветеранів та інвалідів, вручивши їм грамоти та подарунки.

Зі словами привітання виступили голови громадських ветеранських організацій та гості зустрічі.

Наприкінці заходу переможців виставки робіт народно-прикладного мистецтва, яка проводилась під час проведення зустрічі ветеранів, відзначено грамотами, подяками та подарунками.

По закінченню заходу з концертним вітанням виступили студенти Уманського національного університету садівництва.

[nggallery id = 141]