Ветеранська вдячність

Ветерани нашого міста – це підтримка і опора громади міста. Адже їх мудрість, ініціатива, спільна співпраця та багатий життєвий досвід – це ті рушійні сили, які допомагають чітко працювати усій місцевій громаді. Це соціальний захист ветеранів усіх статусів, це увага, якою у нашому місті оточені ветерани війни та праці, інваліди. Серед безліч справ все одно ніколи керівництво міста не забувають своїх активістів-помічників.

Свідченням цих слів щомісячні засідання клубу «Надвечір’я», ювілейні дати ветеранів, яких вітають представники міськвиконкому, на чолі з виконуючим обов’язки мера міста О.В.Цебрієм та начальником управління праці та соціального захисту населення Г.М.Кучер.

Ось мені і хочеться висловити свою ветеранську подяку керівництву, які знайшли час поздоровити ветерана педагогічної праці, заступника голови ветеранів міста, активного волонтера, ініціативну людину Вальдман Марію Абрамівну. Ця людина – патріот свого міста, намагається допомогти кожному, хто до неї звертається по допомогу, приймає активну участь в усіх заходах міста.

Теплими словами вдячності привітали Марію Абрамівну керівники міста, вручили вітальну листівку з нагоди її Дня народження, сфотографувалися на фоні Прапору Черкащини.

І я приєднуюсь до цих побажань жінці-трудівниці, мудрої людини.

З повагою, Грицаєнко Зінаїда Мартинівна, академік, науковець Уманського національного університету садівництва.

[nggallery id = 121]