Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

20 серпня 2015 року в актовій залі Уманського медичного коледжу відбулось урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я», приурочене Дню Незалежності України, за участю в.о. міського голови Олександра Цебрія, начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, голови міської ради ветеранів Олександра Безсмертного, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Ольги Ремез, ЗМІ. Під час заходу діяла виставка робіт народно–прикладного мистецтва.
В.о. міського голови Олександр Цебрій привітав присутніх з 24-ою річницею незалежності України та вручив ветеранам Другої світової війни державні нагороди – медалі «70 років визволення України від фашистських загарбників».
Депутат Черкаської обласної ради Галина Кучер привітала присутніх з святом та розповіла уманчанам про роботу по залученню коштів обласного бюджету на розвиток міста.
Запашним короваєм, подарунками та квітами привітали «золоті» шлюбні пари Галину Федорівну та Володимира Степановича Усатюк; Ларису Олексіївну та Олександра Кириловича Велицьких; Наталію Петрівну та Володимира Федоровича Рудих.
Начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Ольга Ремез відзначила переможців спортивних змагань різних видів спорту серед ветеранів та інвалідів, присвячених Дню Незалежності України, грамотами та подарунками.
Наприкінці заходу переможців виставки робіт народно–прикладного мистецтва за активну участь у виставці відзначили грамотами, подяками та подарунками.
По закінченню заходу з концертним вітанням виступив ансамбль «Горицвіт».
[nggallery id = 120]