Семінар в рамках міжнародного шведсько-українського проекту, покликаного створити Першу українську DAISY-бібліотеку для користувачів з глибокими ураженнями органів зору

01 липня 2015 року в приміщенні Уманської ВТПО УТОС відбувся семінар, який проводили представники Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка». Даний семінар проводився в рамках міжнародного шведсько-українського проекту, покликаного створити Першу українську DAISY-бібліотеку для користувачів з глибокими ураженнями органів зору.

Проект підтриманий Міністерством культури України, Міністерством освіти і науки України, парламентським Комітетом з питань науки і освіти, Національним університетом «Львівська політехніка».

На семінарі були представленні унікальні напрацювання в галузі освіти і культури, технічні засоби реабілітації для незрячих людей, які покликані полегшити навчання, роботу та скрасити побут незрячих осіб.

Бажаючим громадянам, які хочуть долучитися до даного шведсько-українського проекту та допомогти людям з обмеженими можливостями можна звертатися до Оксани Потимко – виконавчого директора Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», радника голови Львівської ОДА, кандидата історичних наук.

тел. 0972440684

тел. 0500245464

[nggallery id = 105]