Робота Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй»

Вперше в цьому році для забезпечення організації зайнятості дітей нашого міста в літній період буде працювати Центр дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй». За участю студенів Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини, Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка та волонтерів по місцю проживання дітей організовуватимуть різноманітні ігри, розважальні програми, спартакіади, фестивалі та конкурси, що сприятиме активному відпочинку дітей.

03 червня 2015 року роботу Центру «Барвограй» розпочато з мікрорайону Леніна, 33 за участю заступника міського голови Людмили Кирилюк, начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, модератора проекту психолога Центру соціальних послуг Катерини Левадко, дітей мікрорайону, ЗМІ.

Діти брали участь в малюванні картин пальчиками, плетінні коси, орігамі, в різноманітних конкурсах з рухливими іграми. Переможцям були вручені подарунки.

Надалі робота Центру дозвілля та відпочинку «Барвограй» буде проводитись у всіх мікрорайонах міста,  дата та час буде анонсуватись на дошках оголошень в мікрорайонах та на сайті управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

[nggallery id=14]