Тренінг-семінар для психологів

6-7 листопада 2017 року у рамках реалізації проекту «Організація мережі психологічної допомоги воїнам АТО та членам їх родин у районних центрах Черкаської області» Регіональний психологічний кризовий центр Фундації «Паритет» провів практичний тренінг-семінар для психологів на тему «Соціально-психологічна підтримка адаптації учасників антитерористичної операції». Захід відбувся у залі засідань Центру професійної реабілітації осіб з інвалідністю. Взяли участь у тренінгу  психологи та фахівці із соціальної роботи    з Уманського,  Христинівського, Монастирищенського, Жашківського, Маньківського,  Тальнівського, Звенигородського, Катеринопільського районів та міста Умань.

Ведучий тренінгу, керівник Регіонального психологічного кризового центру м. Черкаси Озерянський Ігор, ознайомив учасників із програмою соціально-психологічної підтримки  адаптації учасників АТО.  Ця програма призначена для учасників бойових дій, які повернулися до мирного життя, і їхніх близьких та рідних. Вона допомагає бійцю швидше адаптуватися до мирного життя, а рідним – зрозуміти його та допомогти.

Захід викликав значне зацікавлення як в учасників, так і в тренера, який готував навчальну програму та проводив тренінг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *