Соціальна сфера об’єднує саме тих людей,які присвятили своє життя служінню людям

У першу неділю листопада держава і суспільство вшановують фахівців, які щоденно опікуються як працездатним населенням міста, так і пільговою категорією, призначають соціальні допомоги та субсидії, надають соціальні послуги, першими приймають на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди. Саме завдяки їм виконуються соціальні програми, забезпечується контроль трудової зайнятості населення, організація своєчасної виплати заробітних плат, здійснюється регулювання трудових відносин між працівником та роботодавцем, забезпечується  оздоровлення та відпочинок дітей, гендерна рівність, попередження насильства в сім’ї, протидія торгівлі людьми і втілення кращих інноваційних практик.

 3 листопада 2017 року напередодні Дня працівника соціальної сфери в актовій залі Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини відбулись урочисті збори саме цих людей, які присвятили своє життя служінню людям.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк привітала працівників управління з професійним святом, подякувала за сумлінну працю, доброту, милосердя та допомогу тим, хто її потребує.

Людмила Миколаївна вручила високу нагороду начальнику управління  праці та соціального захисту населення Галині Кучер – Почесну Грамоту Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної соціальної політики,  сумлінну працю та високий професіоналізм .

Грамотами Черкаської обласної державної адміністрації нагороджено кращих працівників управління: Бодаш Оксану – заступника начальника відділу призначення соціальних допомог,  Григораш Катерину – соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома. 

Спільною грамотою Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної профспілки працівників соціальної сфери України нагороджено Василенко Ольгу – заступника начальника фінансово-економічного відділу та Бугайову Марію – старшу медичну сестру Центру соціальної реабілітації «Пролісок».

Грамотою Черкаського обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нагороджено Задорожну Олену – головного спеціаліста відділу координації надання соціальних послуг, а диплом Президії Черкаської обласної ради профспілки працівників соціальної сфери України отримала Дзюба Тетяна – соціальний працівник відділення моніторингу та оцінки якості.

Галина Михайлівна подякувала колективу управління за самовіддану працю, участь у реалізації державних програм соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери та разом з Людмилою Кирилюк вручила почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради та подяки працівникам управління.

Для ефективної роботи в громаді між управлінням праці та соціального захисту населення і Уманським державним педагогічним університетом ім. Павла Тичини підписаний договір про співпрацю. Факультет соціальної та психологічної освіти готує фахівців, які сумлінно працюють на займаних посадах.

В цьому році соціальна сфера поповнилась 20 працівниками, більшість з яких працюють фахівцями соціальної роботи  та є індикаторами соціальної політики в місті.

Молоді спеціалісти віддали присягу на вірність обраній справі та були посвячені в ряди працівників соціальної сфери.

За  вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців із соціальної роботи,  співпрацю у сфері соціальної та волонтерської діяльності, розробку та реалізації спільних соціальних проектів та з нагоди Дня соціальної сфери Почесною Грамотою управління праці та соціального захисту населення начальник управління нагородила: Безлюдного Олександра  – ректора Уманського державного педагогічного університету  ім. П.Г.Тичини , доктора педагогічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України, Сокирську Владилену  – проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва, доцента, кандидата історичних наук Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Кравченко Оксану – декана факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Кучер Г.М. вручила також подяки за сумлінну співпрацю, волонтерську діяльність, реалізацію соціальних проектів по наданню соціальної підтримки людям з інвалідністю студентам-волонтери факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ, які допомагали в організації зустрічі особи на візку з міста-побратима Мілфорд Хейвон (Великобританія).

В свою чергу, за дорученням ректора університету Олександра Безлюдного декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко привітала колектив управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради з професійним святом і вручила начальнику Галині Кучер грамоту  за активну співпрацю з громадськими організаціями інвалідів, АТО та ЧАЕС щодо впровадження нового виду соціальної реабілітації Інклюзивного туризму в Черкаській області.

Кравченко О.О. також вручила Кучер Г.М. подяку від студентства факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ.

В адресу працівників соціальної сфери звучали гарні слова вітань і від директора Уманської ценралізованої системи бібліотек Людмили Чупряк,  яка вручила начальнику управління Галині Кучер подяку за плідну співпрацю, високу професійність та вагомий внесок у розвиток міста.

Від імені ветеранів міста за чуйне ставлення та надання кваліфікованої допомоги ветеранам зі словами вітання та вдячності колективу управління виступив голова міської ради ветеранів міста Олександр Безсмертний, який  вручив Почесну грамоту міської ради ветеранів начальнику відділу персоніфікованого обліку одержувачів пільг,їх соціального обслуговування та реабілітації Оксані Кривенко.

На завершення відбувся концерт у виконанні студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *