Зустріч з представниками Громадської організації «Крим СОС»

24 жовтня 2017 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулась зустріч з представниками Громадської організації «Крим СОС» з м. Полтава, які займаються наданням безоплатної правової, гуманітарної та психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам з Донецької, Луганської областей, а також АР Крим та м. Севастополь.

Метою візиту було обговорення зі спеціалістами управління праці та соціального захисту населення найбільш болючих та актуальних проблем, що виникають у осіб в результаті їхнього переміщення з непідконтрольних територій, а також під час їх адаптації та інтеграції в територіальну громаду за новим місцем проживання.

Представники ГО «Крим СОС» відзначили, що працівники управління під час роботи з внутрішньо переміщеними особами дотримуються всіх норм чинного законодавства та надають відповідні послуги, за потреби.

Працівники ГО «Крим СОС» по завершенню бесіди надали інформаційно-роздаткові матеріали про особливості надання щомісячної адресної допомоги, умови призначення та виплати пенсії та реєстрація місця проживання внутрішньо переміщених осіб для розповсюдження серед осіб даної категорії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *