Знайомство з соціальним захистом Умані

08 жовтня 2017 року управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради відвідали делегації з міст-побратимів м. Гнєзно (Польща), Ланьцут (Польша), м. Курнік (Польща), м. Радвілішкіс (Литва), м. Рюмії-сюр-Сен (Франція), м. Мілфорд Хейвон (Великобританія), м. Девіс (США), м. Батумі (Грузія) та колеги з м. Хаапсалу (Естонія).

Гості ознайомились з роботою структурних підрозділів управління, практичним втіленням процесу обслуговування населення, зокрема надання реабілітаційних послуг.

Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами вразив іноземних гостей поставленою роботою по наданню реабілітаційних послуг по типу санаторних та найновішим сучасним обладнанням.

За час візиту в структури управління колеги ознайомились з нововведеннями в роботі системи соціального захисту і безумовно отримали безліч позитивних емоцій.

Делегації міст-побратимів мали змогу поспілкуватись з сім’ями загиблих героїв на Сході України. Вони висловили співчуття рідним загиблих героїв через втрату найдорожчих синів та чоловіків, які віддали своє життя за Україну.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *