Участь у практикуму з галузевої законотворчості (фахівці органів місцевого самоврядування з питань соціального захисту населення)

28-29 вересня 2017 року в м. Київ відбувся практикум з галузевої законотворчості (фахівці органів місцевого самоврядування з питань соціального захисту населення).

Асоціація міст України в рамках проекту «ПУЛЬС», що впроваджується за підтримки USAID, спільно з Парламентським офісом місцевого самоврядування продовжила серію навчальних заходів – практикумів з галузевої законотворчості та адвакасі для посадових осіб місцевого самоврядування. 

Від м. Умань мала честь бути присутньою заступник начальника відділу персоніфікованого обліку одержувачів пільг, їхнього обслуговування та реабілітації управління праці та соціального захисту населення Анна Малишева.

 Під час практикуму слухачі опанували базові принципи законотворчої роботи та законодавчого процесу, отримали практичні знання і навички з розробки проектів нормативно-правових актів та супровідних документів, вивчили можливості використання інструментів лобіювання та адвокасі, ознайомились з роботою Верховної Ради України.

Зі слів Анни Малишевої, вона отримала величезний досвід та незабутні враження від зали засідань Верховної Ради України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *