Підсумкове засідання робочих груп з підвищення якості надання послуг в сфері соціального захисту населення

19-20 вересня 2017 року в м. Умань відбулось підсумкове засідання робочих груп з підвищення якості надання соціальних послуг в сфері соціального захисту населення.

Організаторами засідання були: Асоціація міст України, Норвезька асоціація місцевих і регіональних влад, Норвезький інститут міських і регіональних досліджень Осло і Акерхузького університетського коледжу прикладних наук в рамках проекту: «Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», фінансованого МЗС Норвегії.

Першого дня члени секції розпочали роботу практичним вивченням досвіду роботи управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, де ознайомились з документаційною базою, побачили практичне втілення процесу обслуговування населення та отримали консультації фахівців по напрямках.

Гості здійснили екскурсію таємничими підземеллями Василіанського монастиря та відвідали мальовничу перлину Умані-дендропарк «Софіївка».

20 вересня в залі засідань виконавчого комітету Уманської міської ради відбулось засідання за участю представників інших міст надавачів соціальних послуг, директора офісу міжнародних проектів Норвегії Еліти Цакуле, менеджера Україно-Норвежського проекту Крістіана Ларсена та координатора проекту в АМУ Наталі Бескупської.

Міський голова Олександр Цебрій відкрив засідання, привітав гостей з усіх куточків України, побажавши плідної праці та гарного проведення часу в Умані.

Представники міст України обмінялись досвідом у вирішенні проблем соціального захисту та обговорили шляхи покращення надання соціальних послуг у громаді. 

Після палких дискусій по кожному питанню були напрацьовані конструктивні пропозиції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *