Психологічний тренінг для людей, які працюють з учасниками антитерористичної операції

12 вересня 2017 року в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами відбувся психологічний тренінг, який провів начальник відділу організаційно – правової роботи Черкаського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Пона.

На засідання запрошені працівники управління праці та соціального захисту населення, Уманського об’єднання управління Пенсійного фонду України, представники Уманського міського та районного центру зайнятості, відділу освіти Уманської міської ради, відділу охорони здоров’я, районний центр соціальних служб для сім'ї дітей та молоді.

Людмила Пона акцентувала увагу присутніх на одній з найважливіших на сьогодні проблем – психологічної реабілітації учасників АТО, якої потребують більшість військовослужбовців, що брали участь у бойових діях. Зокрема, Людмила Михайлівна зауважила на тому, що реабілітація учасників АТО має важливе значення як для самих воїнів, так і для членів їх сімей, трудових колективів та й для всього суспільства. Наразі сьогодні необхідно допомогти бійцям адаптуватись до мирного життя.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань та внесення пропозицій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *