Пам’ятаємо наших героїв

8 липня 2017 року на території військової частини А 2614 було відкрито меморіальну дошку нашому захиснику Ніженському Василю, який загинув в районі Авдіївки захищаючи наше мирне небо.

Ніженський Василь Петрович, народився 24 січня 1988 року в селі Берестівець, Уманського району. Після закінчення школи навчався в Тальянківському агротехнічному коледжі.

Військовослужбовець, старший сержант, начальник апаратної телеграфного засекреченого зв’язку інформаційно – телекомунікаційного центру вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення. З 19 листопада 2016 року приймав безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції.

Загинув 20 квітня 2017 року під час мінометного обстрілу промислової зони м. Авдіївка. Василю було лише 29 років. Він проживав у селі Берестівець Уманського району. Залишився шестилітній син.

Указом Президента України від 161/2017 від 13.06.2017 року «За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку" нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

Наші герої назавжди залишаться в наших серцях, пам’ять про них вічна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *