Соціальна адаптація та професійний розвиток дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Група підприємств ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (далі – ПАТ «МХП»), лідер на ринку м'ясопереробки, один з найбільших виробників зерна в Україні та провідний виробник м'яса птиці в Європі, що об'єднує понад 50 підприємств агропромислового напрямку та нараховує майже 32 тисячі працівників. Протягом багатьох років, як соціально-відповідальна організація національного масштабу, ПАТ «МХП» не залишається осторонь проблем суспільства та економіки і бере активну участь у розвитку регіонів, де розташовані активи підприємства.

Одним із стратегічних пріоритетів свого розвитку, ПАТ «МХП» вбачає у вихованні молодого покоління, як запоруки майбутнього росту підприємства та соціальної інвестиції у розвиток держави.

Професійний розвиток та соціальна адаптація дітей-сиріт, в умовах сьогодення, є однією із найболючіших проблем нашого суспільства. Відтак, за підтримки Міністерства соціальної політики України, така ініціатива, може стати прикладом та позитивним сигналом для інших корпорацій долучитись до розвитку майбутнього нашої країни.

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» пропонує:

– ознайомити вихованців інтернатів 9-11 класів із сучасними та затребуваними на ринку праці професіями, методами та засобами виробництва, орієнтуючись на реальних прикладах підприємств ПАТ «МХП»;

– організувати проведення екскурсії на виробничі потужності;

– допомогти обрати майбутню професію;

– забезпечити матеріальну підтримку та можливості професійного розвитку дітям, які оберуть спеціальності по заданих напрямках (в залежності від необхідної спеціалізації підприємствам ПАТ «МХП»);

– надати перше робоче місце та організувати супровід, який забезпечить професійний розвиток, ефективну соціалізацію вихованців інтернатних закладів, прийняття суспільства та оточення поза інтернатом, стимул для активної пізнавальної діяльності.

Інформацію про бажаючих взяти участь у зазначеному проекті просимо скерувати на адресу ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (контактна особа: Бондарь Олена Миколаївна, 067-341-43-16)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *