Свято з нагоди Дня родини «Козацькому роду нема переводу!»

Свято з нагоди Дня родини «Козацькому роду нема переводу!»

Найпрекрасніші та найсвятіші почуття викликає у людей сім'я та родина. Багато українців передають сімейні традиції з роду в рід, щоб вони не втрачали своєї важливості і насичували духовністю кожне наступне покоління. День сім'ї та родини відзначають в Україні з 2012 року 8 липня. Символічно, що саме в цей день православні християни вшановують святих Петра і Февронію – покровителів сім'ї та шлюбу…

8 липня 2017 року у кафе Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення віблулось Свято з нагоди Дня родини «Козацькому роду нема переводу!» для дітей пільгових категорій.

За дорученням заступника міського голови Жанни Лозінської заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Світлана Мельник привітала всіх присутніх зі святом та побажала щастя, добра та миру.

Фахівці соціальної робити управління праці та соціального захисту населення провели конкурси та розваги для дітей, а вихованці Уманської дитячої школи мистецтв подарували всім присутнім святковий концерт.

В теплій затишній атмосфері всі присутні смакували запашним чаєм з солодощами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *