Дитячий ранок в Центрі соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок»

1 червня 2017 року для вихованців Центрі соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» відбувся дитячий ранок, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала дітей та батьків зі святом,  побажала їм міцного здоров’я, родинного затишку, радості, турботи та миру.

Директор Центру Вікторія Базилевська отримала «Відзнаку імені Героя "Небесної Сотні" Дмитра Максимова" за перемогу в номінації «Організація та розвиток закладів для занять спортом та реабілітації» та подяку за вагомий внесок у розвиток умов для занять фізичною культурою, спортом та реабілітації, проведення змагань для осіб з інвалідністю в Україні.

Вихованці «Проліску» влаштували концерт та вразили всіх присутніх своїм талантами.

Та яке свято без подарунків Центр отримав тенісні столи для спорту, а діти – катання верхи на конях, кольорові кульки, морозиво та солодощі.

За словами директора Центру  Вікторії Базилевської: «на таких заходах наші діти доводять всім, що вони талановиті та особливі».

 На завершення свята діти відпустили кульки з побажанням в небо. Всі отримали масу задоволення від заходу.

Дякуємо за допомогу в організації мережі магазинів «Святковий» в особі Шеремети Василя Сергійовича, ПП Поліщуку Сергію Степановичу, ПП  Мальченку Миколі Миколайовичу, директору дендропарку «Софіївка» Косенку Івану Семеновичу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *