Вітання підопічних відділення стаціонарного догляду

Для України Друга світова війна – національна трагедія, під час якої у бойових діях загинуло близько 4 мільйонів військових, підпільників і цивільних українців, крім цього майже 5 мільйонів мирних жителів були евакуйовані або примусово вивезені до Німеччини. Внаслідок бойових дій постраждало понад 700 міст і містечок, 28 тисяч сіл.

Україна зробила значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками Німеччини. Понад 2,5 мільйони українців були нагороджені медалями і орденами, більше 2 тисяч стали Героями Радянського Союзу.

Свята пам’ять про ветеранів Другої світової війни залишається з нами, як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас, нащадків і спадкоємців переможців тієї страшної війни, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.

4 травня 2017 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулось вітання підопічних стаціонарного догляду з нагоди 72-річниці перемоги над фашистськими окупантами.

За дорученням міського голови Цебрія Олександра Володимировича всі подопічні отримали символічні подарунки.

На завершення всіх присутніх своїм співом ансамбль «Надвечір'я» та «Катюша».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *