Звернення до трудових колективів, керівників підприємств та організацій!

31 рік тому, 26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. 

Щорічно в цей день ми схиляємо у скорботі голову перед світлою пам'яттю про загиблих, котрі у відсвітах Чорнобиля назавжди увійшли в безсмертя, і віддаємо данину живим.

В нашому місті проживає 705 осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, з них 149 чорнобильців з інвалідністю, 1 дитина з інвалідністю, інвалідність, якої пов’язана з наслідками аварії на ЧАЕС та 62 вдови громадян, померлих (загиблих) внаслідок Чорнобильської катастрофи.

З метою гідного відзначення 31-ої річниці Чорнобильської катастрофи звертаюсь до трудових колективів, керівників підприємств, організацій з увагою та шаною віднестись до колишніх ваших працівників та працюючих на підприємстві чорнобильців, вдів, вирішити їх проблемні питання, надати належну підтримку та допомогу.

Віддаймо шану уманчанам, які стали на захисті України та всього світу від чорного атому, тому що доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль вчасно, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі та біді – це в характері нашого народу.

Належна пам`ять про минуле допоможе нам будувати щасливе майбутнє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *