Уманчани активно взяли участь в акції “Серце до серця”

З 9 березня по 9 квітня 2017 року всі уманчани мали можливість долучитися до ХІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка проходила з метою збору коштів для закупівлі медичного обладнання для дітей, які мають вади зору.

На зібрані під час зазначеної акції кошти відповідно договору Фонд придбає медичне обладнання та безкоштовно передасть його у користування в дитячу лікарню м. Умань для діагностики та лікування хворих дітей.

За дорученням заступника міського голови Жанни Лозінської служби міської ради, управління та відділи, а також всі небайдужі жителі міста підтримали цьогорічну акцію, так як зір є визначним показником у формуванні уявлень дитини про навколишній світ. В м. Умань на диспансерному обліку знаходиться 298 дітей з вадами зору, які потребують профілактики та лікування.

У ході акції волонтери збирали кошти під час масових заходів, в медичних та освітніх установах, навчальних закладах, були розміщені спеціальні скриньки. До участі в акції долучальсь підприємства, установи, організації.

За результатами цьогорічної акції сума зібраних коштів в м. Умань становить 17 396,52 грн. Зібрані кошти будуть перераховані на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Обстеження та лікування на устаткуванні, що буде закуплено в результаті акції «Серце до серця» проводитиметься безкоштовно.

За дорученням міського голови Цебрія Олександра Володимича начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Галина Михайлівна подякувала та нагородила грамотами всіх тих, хто долучився до акції.

Дякуємо всім небайдужим, хто приєднався до благородної справи напередодні Великодніх свят

Приємно, що в м. Умань живуть щирі та співчутливі люди, які є небайдужими до людської, а особливо дитячої біди.

R.S.Минулого року в рамках акції «Серце до серця» спільними зусиллями в місті Умань зібрано 7037 грн. та придбано і встановлено НЕОНАТАЛЬНИЙ ПУЛЬСОКСИМЕТР «СХ 100-ОАО16А» для педіатричного відділення № 1 (для недоношених, новонароджених та дітей раннього віку) міської дитячої лікарні, який коштує 14 тисяч гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *