Нарада з громадськими організаціями

09 березня 2017 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулося засідання з головами громадських організацій інвалідів, ветеранів.

Інформацію про установчі збори Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради розповіла начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер.  

Громадська рада при виконавчому комітеті Уманської міської ради є тимчасовим  консультативно-дорадчим органом, утвореним для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.

Основними завданнями Громадської ради є: сприяння реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами; здійснення громадського контролю за діяльністю органу;  сприяння врахуванню органом громадської думки під час формування та реалізації державної і місцевої  політики.

Начальник відділу персоніфікованого обліку одержувачів пільг, їх соціального обслуговування та реабілітації Оксана Кривенко донесла до учасників засідання процедуру подання документів на членство в Громадській раді.

По закінченню наради відбулося обговорення та надання відповідей на запитання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *