Вітання ювіляру

18 лютого 2017 року інваліду війни 1 групи, реабілітованій особі Білоусу Василю Кузьмовичу виповнилося 90 років.

За свої політичні переконання був репресований та перебував в місцях позбавлення волі 1 рік і 28 днів. Реабілітований брав участь в бойових діях Другої світової війни.

Життя не надто пестило Василя Кузьмовича, однак він гідно і мужньо йде ним, а відтак заслуговує доброго слова.   

Попри всі утиски, яких зазнавали українці, Василь Кузьмович знаходив мужність залишатися самим собою і почуватися господарем на своїй землі.

Сьогодні він є нашим національним символом – символом всіх бід, які окошилися на наші голови ( Голодомор, війна, політичні репресії), символом нескореності і безперервної боротьби за свободу і незалежність. А якщо взяти до уваги те, що він «розміняв» 10-й десяток свого віку, він є символом невичерпної енергії життя і незнищенності козацького роду.

З нагоди святкування дня народження Василя Кузьмовича привітали представники управління праці та соціального захисту населення з подарунком та вітальною листівкою від міського голови Цебрія О.В.

На святкування ювілею завітав його товариш Матвіюк Кузьма Іванович – голова Хмельницького обласного товариства політв’язнів і репресованих, почесний професор Міжнародної кадрової академії.

 

Шановний ювіляре!

Вітаємо Вас та бажаємо міцного здоровя і довгих років життя!

Девяносто – не біда,

Девяносто – гарне свято!

Здоров`я, радості, добра,

Активних літ багато!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *