Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

2 лютого 2017 року в актовій залі медичного коледжу відбулось  чергове засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Галини Михайлівни, головного лікаря комунального закладу «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильчука Миколи Івановича, заступника начальника управління об’єднаного Пенсійного фонду України Черкаської області Лук’янової Оксани Валентинівни, представників голови Ради ветеранів війни і праці.

На початку засідання всі присутні хвилиною мовчання  вшанували пам’ять Кизило Андрія Олександровича, Героя України, Почесного громадянина м.Умань,  який героїчно загинув 29 січня 2017 року під час бойових дій поблизу м. Авдіївка Донецької області.

Про роботу та зміни в законодавстві розповіли учасники засідання, які надали і вичерпні відповіді на численні усні та письмові запитання присутніх ветеранів та пенсіонерів.

Матері померлого сина, який солдатом строкової служби брав участь у ліквідації аварії на ЧАЕС, Пташник Галині Борисівні  вручені книги «Герої Чорнобиля поруч».

З нагоди 85-річчя учаснику ІІ світової війни Кулішу Леоніду Мусійовичу вручені грамота та продуктовий набір.

Продуктові набори також вручені ювілярам ансамблю «Калинонька».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *