Новий Рік у Проліску

Новорічне свято – це довгоочікувана казка для всієї малечі. Діти з нетерпінням чекають на подарунки від Діда Мороза та чарівної Снігуроньки.    5 січня казка завітала і до вихованців Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок». Діти ретельно підготувалися до свята, чим викликали захоплення у всіх глядачів.

Півник, Зайчик, Лисичка, Ворона, Ведмедик, Білочка… ось неповний перелік персонажів, що подарували святковий настрій присутнім. Діти показали свою спритність, уважність в конкурсах та іграх, водили хороводи та співали пісень.

Найбільший фурор викликало нагородження фіналістів конкурсу «Іграшка року», який був проведений серед вихованців і їх батьків напередодні свята. Переможці отримали жартівливі призи. Всім іншим учасники конкурсу подарували імбирне печиво, виготовлене самим дітками на гуртку «Вправні кухарі».

Долучилися до свята і студенти Уманського педагогічного університету ім. Павла Тичини, які подарували власноруч виготовлені ялинки, що стали чудовою декорацією святкової зали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *