Компенсації на житло

На позачерговій сесії 07 грудня 2016 року депутати Уманської міської ради затвердили зміни до міського бюджету. Місто Умань отримало додаткові трансферти з державного бюджету на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 р. в сумі 895 тис. грн. на будівництво або придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа учасників АТО, які потребують поліпшення житлових умов.

19 грудня 2016 року за результатами роботи Комісії з розгляду заяв про виплату грошової компенсації членам сімей загиблих військовослужбовців та інвалідам I, II групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції та потребують поліпшення житлових умов було прийнято рішення задовільнити заяви про виплату грошової компенсації родині загиблого Владислава Алексейчука та інваліда війни I групи, учасника АТО Віталія Владики.

Під час засідання, яке очолила заступник голови Комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської ради Галина Кучер, члени Комісії ознайомилися з Порядком виплати грошової компенсації, проаналізували Постанову КМУ від 19.10.2016 року № 719 та вивчили пакети наданих заявниками документів. Згідно формульних розрахунків визначили розмір грошової компенсації та прийняли рішення про її виділення.

Кожному з заявників було доведено рішення Комісії та роз’яснено умови отримання і терміни цільового використання коштів з державного бюджету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *