Звернення до людей з інвалідністю

Дорогі друзі!

3 грудня, українське суспільство разом із світовою спільнотою відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю. День людей з особливими потребами а непростих умовах сучасної України з огляду на події на Сході має особливий зміст. Навіть у такій складній ситуації влада країни, міста прагне максимально забезпечити людям з інвалідністю можливості для навчання, отримання професії, соціальної адаптації та реалізації творчого потенціалу.

Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради буде й надалі робити все для того, щоб люди з особливими потребами відчували турботу влади, вчасно одержували соціальну допомогу, пенсійні виплати, інші державні гарантії. Запорукою цього є державницький курс на адресну підтримку найуразливіших верств населення.

Хочу щиро подякувати родинам, які піклуються про людей з особливими потребами, міському голові Олександру Цебрію і депутатам Уманської міської ради за підтримку і розуміння, соціальним працівникам, освітянам, медикам, громадським об'єднанням, підприємствам й організаціям, які проявляють турботу до людей з інвалідністю й вирішують їхні насущні проблеми.

Бажаю здоров’я, миру та добра!

З повагою,

начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, Галина Кучер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *