Конкурс грантів на започаткування професійної діяльності ВПО з інвалідністю

Відділ координації надання соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради запрошує взяти участь у конкурсі!

В рамках проекту «Розширення можливостей для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю» оголошено конкурс грантів на започаткування професійної діяльності ВПО з інвалідністю. Проект реалізується в Україні Всеукраїнським громадським об’єднанням «Національна Асамблея осіб з інвалідністю України» з метою сприяння започаткуванню та розвитку професійної діяльності осіб, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України та Автономної Республіки Крим, з метою підвищення їх рівня життя. Дедлайн – 5 грудня 2016 р.

Проект фінансується Агентством ООН з питань біженців (УВКБ ООН).

Бюджет Конкурсу:

Загальний бюджет конкурсу: 250 000 грн.

Хто може бути учасником Конкурсу:  внутрішньо переміщені особи з інвалідністю; внутрішньо переміщені особи, які доглядають за близькими членами сім’ї з інвалідністю тобто дитина, чоловік або дружина, батьки.

Для осіб, які належать до вищезазначених категорій та які мають бажання взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити проекту заявку та надіслати на електронну адресу Національної Асамблеї осіб з інвалідністю України office@naiu.org.ua з приміткою «Конкурс із сприяння професійному розвитку».

Термін подачі заявок  з 15 листопада по 5  грудня 2016 року.

Оголошення результатів 7 грудня 2016 року.

Положення про Конкурс, бланки заявки на  Інтернет-сайті Національної Асамблеї осіб з інвалідністю України 

Контактні телефони Секретаріату Національної Асамблеї осіб з інвалідністю України: (044) 234-01-17; 279-61-82.

Поштова адреса: 01030, м. Київ, вул. Рейтарська,8/5 А.

Детальніше про конкурс можна дізнатися у відділі координації надання соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради :  вул. Садова,9 каб.27; тел: 5-05-47

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *