Робоча зустріч по покращенню обслуговування учасників АТО

14 листопада 2016 року начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер разом із представниками ГО учасників АТО, волонтерських організацій, депутатів міської ради обговорила ряд пропозицій щодо покращення якості та збільшення кількості послуг учасникам АТО, для винесення на зустріч із міським головою Олександром Цебрієм.

Так, серед іншого, учасники наради запропонували облаштувати в одному з нових приміщень, переданих управлінню праці, тренажерної зали для учасників АТО; вдосконалити систему забезпечення путівками на лікування, реабілітацію, відпочинок та оздоровлення; надавати більше інформації щодо можливості отримання послуг в Реабілітаційному  комплексі для людей з особливими потребами.

Особливу увагу приділили учасники зустрічі стану медичного обслуговування учасників АТО в Умані та наполягають на тому, щоб провести спільну нараду за участі міської влади, учасників АТО, волонтерських організацій з представниками медичних установ міста і відділу охорони здоров’я. Зустріч міського голови Олександра Цебрія з головами ГО учасників АТО та волонтерами запланована на 16 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *