«ТВОРІМО ДОБРО»

Благодійна акція по збору продуктів харчування для підопічних Будинку ветеранів «ТВОРІМО ДОБРО» стартувала. 11 серпня працівники управління праці та соціального захисту населення на чолі з начальником Галиною Кучер зробили перші внески в велику справу – поповнення запасів Будинку ветерана харчовими продуктами довготривалого  зберігання. Овочі, крупи, консервація допоможуть збагатити і урізноманітнити  раціон підопічних, а головне – зробити додатковий запас на зиму, коли кількість людей, які потребуватимуть підтримки, допомоги і в тому числі гарячого харчування, значно зростає.

Як наголосила начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради  Галина Кучер, акцію підтримав міський голова Олександр Цебрій і спрямована вона на всіх людей доброї волі, а  соціальні працівники знаходяться на передовій лінії соціального захисту населення. Саме вони знають і розуміють найкраще потреби своїх підопічних і саме їм доводиться організовувати гаряче харчування тим, хто залишився наодинці з бідою і бідністю. І тому не дивно, що самі ж працівники управління, незважаючи на не великі заробітні плати, все ж завжди знаходять можливість поділитися з  нужденними, підтримати тих, кому складно. Варто зазначити, що благодійні акції в нашому місті є безстроковими і регулярними, адже щоразу більше і більше людей звертаються за підтримкою і допомогою в установи соціального захисту. Та нажаль, можливості державного і міського бюджету доволі обмежені. Разом з тим безмежною залишається доброта, щедрість і співчуття українців. Акція «Творімо добро» адресна і по часу розрахована на можливість поповнити запаси продуктів  на зиму. Вона триватиме до 1 жовтня, до Дня ветерана , адже спрямована на підтримку підопічних Будинку ветерана. Разом з тим, кожен уманчанин може зробити добру справу – віддати зайві речі, меблі, посуд, одяг чи взуття, предмети побуту, дитячі іграшки і книги тим, кому вони дуже потрібні.

Відділення благодійної діяльності Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради розташоване за адресою : м.Умань, вул. Незалежності (стара назва Жовтневої революції), 11 (навпроти колишнього кінотеатру «Черняховський») тел. для довідок 3-16-10. Подзвоніть і дізнайтеся, чим Ви можете допомогти іншим. Якщо Ви скооперуєтеся з сусідами і підготує великий вантаж для благодійної передачі, працівники відділення організують транспорт, щоб вивезти все зібране і подарувати Вашим речам друге життя, а Вам – насолоду від того, що Ви зробили добру справу.

P.S. 10 серпня працівники управління праці і соціального захисту населення зібрали і передали на баланс Будинку ветеранів:

Картоплі – майже 200 кг.

Буряку- 80 кг.

Цибулі – 70 кг.

Круп та макаронних виробів  – 35 кг.

А також: гарбузи, кабачки, моркву, часник, помідори, огірки, консервацію.

На фото: перший день акції «Творімо добро». Працівники УПСЗН принесли продукти для підопічних Будинку ветеранів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *