Перевиконання міського бюджету – гарантія виконання соціальних програм в місті

3 серпня 2016 року під час брифінгу для місцевих ЗМІ міський голова Умані Олександр Цебрій поінформував уманчан про позитивну динаміку надходжень до місцевого бюджету. Незважаючи на складності, завдяки сумлінності платників податків і активній роботі фіскальних служб, його вдається перевиконувати. Додаткові надходження дозволили відновити пільгове перевезення і фінансування утримань закладів профтехосвіти  в Умані, а також виконання цілого ряду міських соціальних програм.

          Олександр Цебрій запросив всіх уманчан консолідуватися навколо ідеї подальшого розвитку міста Умані, як туристичного центру.  Саме цей напрямок сьогодні обрано пріоритетним і неодноразово експерти різного рівня підтвердили правильність ідеї. Разом з тим наголошують, що варто підготувати інфраструктуру і здійснити промоцію у найближчий час, поки ще є вільні маркетингові ніші на туристичному ринку України і Європи, а попит на якісні туристичні послуги невпинно зростає.

        Але втілювати цю ідею потрібно разом. Важлива думка і дія кожного уманчанина, партійного осередку чи інституту громадянської активності. Гаряче підтримують туристичне майбутнє Умані і наші побратими з міста Радвілішкіс (Литва). Міський голова в черговий раз подякував за надання противірусних препаратів в період загострення епідемії грипу та повідомив, що незабаром до міста Умані приїдуть експерти – консультанти в галузі водо- та теплопостачання і розвитку туризму з Литви. Це новий, дуже важливий напрямок співпраці в рамках поріднення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *