Засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді

25 травня  2016 року відбулось чергове засідання  координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості  дітей, учнівської молоді під головуванням заступника міського голови Радченко О.О., за участю членів координаційної ради.

Заступник голови координаційної ради, начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Г.М. ознайомила з листом Прем’єр-Міністра України від 11 травня 2016 року № 15507/1/1-16 про підготовку до оздоровчої кампанії 2016 року і повідомила присутнім про початок проведення літньої оздоровчої кампанії. Начальник відділу освіти Мельник О.І. ознайомила з роботою таборів денного перебування у 2016 році.

Обговорили проведення прийомки закладів оздоровлення та відпочинку робочою групою. Начальник відділу державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в м. Умані Качанова Л.П.  внесла ряд конструктивних пропозицій та зауважень щодо початку роботи таборів денного перебування.

В обговоренні взяли участь всі члени координаційної ради.

З метою вчасного початку оздоровчої кампанії в 2016 році та якісної організації її проведення в ході засідання всім відділам та службам міської ради, які задіяні в організації оздоровлення та відпочинку дітей нашого міста, дано доручення завершити організаційні  роботи по підготовці закладів оздоровлення та відпочинку

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *