День знань в Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Пролісок”

11 вересня 2015 року у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Пролісок” відбувся урочистий захід, присвячений  Дню знань. На святі були присутні вихованці закладу та їх батьки. Начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Галина Михайлівна привітала всіх  з початком нового навчального року, вручила діткам солодощі  та іменні подарунки з побажаннями добра, здоров’я, миру, за участь у літній спартакіаді та зайняті призові місця нагородила переможців грамотами.

Директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №7 – колегіуму Матвієнко Любов Дмитрівна також привітала всіх зі святом та побажала успіхів в навчанні, нових звершень та досягнень.

 Дітки розважалися, розповідали вірші, грали в ігри, складали інтерактивні пазли. Також вихованці Центру підготували виставу лялькового театру за сюжетом казки «Колосок» та презентували її під час свята.

Несподіваним сюрпризом став візит на свято Губки Боба та Мудрої Сови, які принесли з собою святковий настрій. Свято пройшло в затишній атмосфері добра та милосердя.

[nggallery id = 138]