РОБОТА ЦЕНТРУ ДОЗВІЛЛЯ ТА ВІДПОЧИНКУ «БАРВОГРАЙ»

Вперше в цьому році для забезпечення організації зайнятості дітей нашого міста в літній період розпочав свою роботу Центр дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй». За участю студентів Уманського державного педагогічного університету ім.П.Тичини.

Минув перший місяць роботи Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй».

На прибудинкових дитячих майданчиках у 8 мікрорайонах Умані щодня дітки цікаво та корисно проводили свій вільний час. Спортивні ігри, малювання, майстер-класи з орігамі і плетіння та багато чого цікавого пропонували студенти своїм вихованцям. Близько 120 діток кожного дня були оточені турботою Барвограйців – студентів, яких було залучено до роботи табору 44 особи.

Робота Центру продовжується, впроваджуються нові форми занять з дітьми для змістовного відпочинку, цікавого дозвілля, формування здорового способу життя, творчого і духовного розвитку, відволікаючи дітей від сидіння за комп’ютерами та телевізорами і натомість даючи можливість більше проводити часу на свіжому повітрі у спілкуванні з однолітками та розширяти коло нових знайомств.

Центр дозвілля та відпочинку «Барвограй» – це чудовий, позитивний досвід для студентів та  корисне проведення літніх канікул для діток.  Барвограй – гарні враження і постійні запитання: «Коли ви прийдете ще?..»

Отож, запрошуємо всіх бажаючих цікаво провести час в Центрі дозвілля та відпочинку «Барвограй»!

[nggallery id = 106]