Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

     29 квітня 2015 року в кінотеатрі „Комсомолець” відбулось чергове засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, головного лікаря Уманської міської лікарні Валерія Мироненка, начальника управління Пенсійного фонду України в м. Умані та Уманському районі Анатолія Кузнеця.

     Начальник управління Галина Кучер вручила Почесні грамоти управління праці та соціального захисту населення та подарунки учасникам ансамблю „Калинонька” – Стрільчику М.І. з нагоди 80-ти річчя і Гаєвій Л.В. з нагоди 70-ти річчя. За активну участь у змаганнях з настільного тенісу Галина Михайлівна вручила подарунок ветерану спорту Смірновій В.К.

     Інваліду війни 1 групи Мухіній Т.К. було вручено мобільний телефон, придбаний за кошти міського бюджету.

     Начальник управління Кучер Г.М. ознайомила учасників засідання з постановою Кабінету Міністрів від 28.02.2015 р. № 106 „Про вдосконалення порядку надання житлових субсидій”. Вона відповіла на запитання присутніх про здійснення перевезень пільгових категорій населення, про соціальні гарантії учасникам АТО та сім’ям загиблих,  про підвищення розмірів державних соціальних гарантій.

     Головний лікар Уманської міської лікарні Валерій Мироненко розповів присутнім про реформування системи надання медичних послуг в закладах охорони здоров’я міста та відповів на численні запитання присутніх.

     Начальник управління Пенсійного фонду України в м. Умані та Уманському районі Анатолій Кузнець розповів уманським пенсіонерам про зміни в пенсійному законодавстві.

     Під час проведення зустрічі всі бажаючі отримали вичерпні відповіді на усні та письмові запитання.

     По закінченню заходу з концертним вітанням виступили вихованці школи мистецтв.

[nggallery id=6]