Центр професійної реабілітації інвалідів м. Умань ділився досвідом з колегами м. Бердянськ

В м. Умані вже 15 років працює Центр професійної реабілітації інвалідів управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Згідно ліцензії Міністерства освіти та науки України, яка продовжена вчетверте, Центр здійснює навчання з робітничих професій – оператор комп’ютерної верстки, секретар-друкарка, взуттьовик з ремонту взуття. Отримано ліцензію на нові професії: перукар та  флорист. За час існування Центру свідоцтва Державного зразка отримали 375 молодих інвалідів.

27 – 28 квітня 2015 року Центр професійної реабілітації інвалідів відвідали колеги із Запорізького обласного центру професійної реабілітації інвалідів  м. Бердянськ.

В рамках візиту відбувся обмін досвідом щодо питань ліцензування, методичного супроводу, звітності, поліпшення матеріально-технічної бази та форм роботи з інвалідами. Під час зустрічі кожна з організацій розповіла про свою роботу та досягнення, а також поділилася планами на майбутнє.

Для гостей була проведена екскурсія до Національного дендрологічного парку «Софіївка». Також колеги відвідали Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами та познайомились з його роботою.

Візитери залишились дуже задоволені, оскільки від поїздки отримали багато позитивних вражень. Сподіваємось на подальшу тісну співпрацю з Запорізьким обласним центром професійної реабілітації інвалідів м. Бердянськ. Тільки завдяки співпраці та допомозі один одному можна досягти гарного результату.

[nggallery id = 110]